Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 19:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Українські політики не мають культури сорому - Карасьов

Українські політики не мають культури сорому - Карасьов

Жоден суддя в Україні без санкції згори не розпочав би справу проти Юлії Тимошенко. Таку думку у журналі "Країна" висловив політолог Вадим Карасьов.

Після арешту Юлії Тимошенко речниця президента Дарка Чепак заявила, що Віктор Янукович жодним чином не втручається в судовий процес над нею: "Вчора він укотре сказав про незалежність українських судів. Можливо, представники Адміністрації президента прокоментують ці події пізніше".

"Жоден суддя в цій країні, жоден суд без санкції згори навіть у кошмарному сні самовільно не розпочав би справу проти такої фігури, як Тимошенко. Ніхто на це просто не наважився б. А арештувати її і, тим більше, оголосити вирок, - і поготів. Усі чудово це розуміють, тож для кого президент робить цю виставу, не зрозуміло", - зауважив Карасьов.

"Причина всього цього — українські політики не мають культури сорому. Це атрофовано в них. А якби вони виховувалися в культурі сорому, їх не було б в українській політиці. Тому їм не соромно, вони не знають цього відчуття. Це стосується всіх теперішніх провідних політиків. Був такий польський фільм - "Ставка вища за життя". Отак і в них. Ця ставка - влада. В Україні влада — це все. Маєш владу — судиш тих, хто її не має. Виграв би інший кандидат у президенти, ситуація була б дзеркальною, з іншим підсудним та іншим замовником", - наголосив політолог.

Про те, яку реформу необхідно провести першою та про "топорні" дії влади Карасьов розкаже у журналі "Країна" № 83 за 12 серпня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Українські політики не мають культури сорому - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути