Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2013 16:58

Українці створили всесвітню платформу протидії гомо-тоталітаризму

Громадські активісти, небайдужі батьки і організації з усього світу, які виступають проти панування антиродинного тоталітаризму, відтепер можуть долучитися до Глобальної коаліції за природню сім'ю "Зупини це зараз!". Ініціатива належить Всеукраїнській громадській організації "Батьківський комітет України", - повідомив співголова ВГО Олександр Скворцов під час прес-конференції у ІА "Укрінформ" 8 листопада.

Ключове завдання Коаліції "Зупини це зараз!" – протидія поширенню ідеології підтримки гомосексуалізму, одностатевих "шлюбів" і абортів. З цією метою створено Інтернет-платформу stop-it-now.net, яка нині працює у бета-режимі.

У прес-конференції також взяли участь Лука Волонте - почесний президент політичної групи Європейської народної партії (EPP) у Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), Павло Парфентьєв - посол Всесвітнього Конгресу Сімей до європейських структур, а також Олександр Скворцов – співголова ВГО "Батьківський комітет України".

"У полоні ілюзії знаходяться ті, хто думає, що їх країна та їх нація ніколи не будуть піддані тиску гомосексуальних лобі, і що в їхніх країнах ніколи не введуть гомосексуальні "шлюби", - зазначив Лука Волонте, – Ця ілюзія помилкова і небезпечна, вона показує незнання реальних небезпек сьогодення і глибоке нерозуміння особливостей тоталітарної гендерної ідеології".

"Йдеться про наступ нового тоталітаризму, проти якого необхідно спільно боротися представникам здорових політичних і громадських сил різних країн", - підкреслив Лука Волонте.

"Сьогодні такі руйнівні для сім'ї та суспільства явища, як пропаганда гомосексуалізму та сексуальної розбещеності, легалізація так званих гомосексуальних "шлюбів", передача дітей на усиновлення одностатевим парам, перетворюються на войовничу ідеологію, згода з якою стає обов'язковим, а незгодні - жорстко переслідуються за всіма канонами тоталітаризму", - зауважив Павло Парфентьєв.

Експерти попереджають, що першим кроком до введення гомосексуального тоталітаризму в будь-якій країні є нормативне закріплення толерантності до сексуальних меншин. "Угода про Асоціацію з ЄС включає в себе так звані "антидискримінаційні" норми. Одна з них – це Директива 2000/78/ЄС, яка є основним провідником гомосексуалізму в країнах ЄС. Щоб захистити традиційні цінності та природню сім'ю ми неодноразово звертались до урядовців з проханням внести поправки в текст Угоди. Але українська влада так і не спромоглась цього зробити. Тому ми виступаємо проти підписання Угоди про асоціацію України з ЄС", - наголосив Олександр Скворцов.

Зараз ви читаєте новину «Українці створили всесвітню платформу протидії гомо-тоталітаризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути