середа, 25 вересня 2013 17:47

"Ударівець" назвав передвиборчою "чорнухою" заяви про заборгованість по зарплаті

"Ударівець" назвав передвиборчою "чорнухою" заяви про заборгованість по зарплаті
Павло Розенко. Фото: file.liga.net

Народний депутат від партії УДАР Павло Розенко в коментарі Gazeta.ua назвав провокацією і прикладом передвиборчої "чорнухи" заяви активістів, що вимагають від керівництва політсили виплатити зарплати за роботу під час передвиборної кампанії.

"Ми ж чудово розуміємо ситуацію, вже фактично стартувала президентська кампанія і з наближенням виборів таких прикладів такої "чорнухи", дискредитації буде все більше і більше", - сказав "ударівець".

Інформацію про наявність заборгованості він заперечив.

"Жодним чином не підтверджую це. І не можу підтвердити, тому що взагалі діяльність партії побудована на діяльності людей, які підтримують ідеологію партії і хочуть змін, а не на тому, що десь хтось на нашій партії заробити грошей", - зауважив Розенко.

"Я навіть не можу підтвердити той факт, що ці люди колись якось працювали на УДАР", - додав "ударівець".

Він також порадив з подібними заявами звертатися до суду.

"Я розцінюю це як провокацію, на яку ніяк не треба реагувати. Якщо у когось є конкретні претензії, будь ласка, є суд. В судовому порядку хай намагаються довести якісь міфічні речі. Але я думаю, що це безперспективні речі", - сказав він.

Нагадаємо, активісти, що представилися співробітниками виборчих штабів партії УДАР на парламентських виборах 2012 року розказали у середу на прес-конференції у Києві, що вимагають від керівництва політсили виплатити зарплати за роботу під час передвиборної кампанії.

"Ми закликаємо лідера партії "Український демократичний альянс за реформи" Віталія Кличка розібратися з ситуацією, яка склалася, і повернути зароблене людям, які забезпечили партії проходження до парламенту", - заявила заступник керівника виборчого штабу партії округу № 187 Ніна Денюк.

Зокрема, за словами керівника штабу виборчого округу № 56 Володимира Волікова, заборгованість УДАРу перед співробітниками його округу досягає 130 тис. грн. У Кіровоградській та Черкаській областях заборгованість становить близько 1 млн грн у кожному з регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" назвав передвиборчою "чорнухою" заяви про заборгованість по зарплаті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути