понеділок, 04 листопада 2013 13:29

УДАР вимагає розглянути в Раді порядок імпічменту президента

УДАР вимагає розглянути в Раді порядок імпічменту президента
Фото: news.liga.net

УДАР вимагає включити до порядку денного сесії і розглянути цього тижня проект закону України "Про порядок імпічменту Президента України".

Про це заявив заступник голови фракції УДАР Віталій Ковальчук на засіданні погоджувальної ради керівників депутатських фракцій та комітетів парламенту, повідомляє прес-служба УДАРу.

Політик наголосив: якщо підписання Угоди про асоціацію буде зірване, вся відповідальність лежатиме виключно на президентові Януковичу.

"Адже він має усі необхідні повноваження, щоб і вирішити питання Юлії Тимошенко, і мотивувати свою фракцію в парламенті узгоджувати закони з усім парламентом, а не протискувати рішення, які потім доведеться виправляти. Тому ми наполягаємо: включити до порядку денного сесії і розглянути цього тижня проект закону України "Про порядок імпічменту Президента України", - відзначив Ковальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сало підкорюватиме Галичину для Януковича

Окрім цього він нагадав, що менше місяця залишається до саміту в Вільнюсі, а до засідання Ради міністрів закордонних справ ЄС, де ухвалюватимуть рішення щодо підписання Угоди про асоціацію між ЄС і Україною – два тижні.

"Тож УДАР наполягає, щоби ці два тижні поспіль ми працювали у сесійному режимі. Ми подали відповідну пропозицію і просимо її підтримати", -  наголосив Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «УДАР вимагає розглянути в Раді порядок імпічменту президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути