Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 14:29

У Тимошенко просять міліцію займатись справою, а не охороняти білборди Януковича

У Тимошенко просять міліцію займатись справою, а не охороняти білборди Януковича

Адміністрація президента Віктора Януковича примушує МВС замість того, щоб боротися із злочинністю, охороняти фотографії Януковича від співвітчизників, серед яких президент користується зневагою та навіть ненавистю.

Про це заявили у прес-службі партії "Батьківщина".

Зокрема, там відзначили, що у четвер зранку на деяких магістралях Києва під кожним білбордом із зображенням Януковича можна було бачити по міліціонеру.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На Черкащині портрет Януковича пофарбували в червоний колір

"Геть анекдотична інформація надійшла із Херсонщини. Після того, як в одному із районів знайдено повалений білборд, було оголошено план "Перехоплення". Як відомо, в такому режимі правоохоронці працюють у випадку особливо тяжких та небезпечних злочинів, як-то вбивство, збройний напад тощо", - розповіли у "Батьківщині".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович знову у фарбі: кияни підтримали львівських націоналістів

Як наслідок, бютівці вимагають звільнити міліцію від охорони фотографій Януковича й скерувати її на боротьбу із злочинністю.

"Для цього не варто й далі дратувати замордованих політикою Януковича громадян нещирими вітаннями та зображенням вкрай задоволеного життям гаранта. Правильний вихід – прибрати із трас та вулиць фотографії Януковича, достроково згорнути його невчасну рекламну кампанію, до участі в якій, до речі, агенції із зовнішньої  реклами примушуються, звісно ж, на безкоштовній основі", - додали у БЮТ.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Львові націоналісти закидали фарбою білборд з Януковичем

"В той час, коли день за днем зростає небезпека на вулицях, все частіше відбуваються пограбування, збройні напади та вбивства, міліція повинна боротися із бандитизмом, а комплексами Януковича мають перейматися психотерапевти", - резюмували однопартійці Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко просять міліцію займатись справою, а не охороняти білборди Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути