Ексклюзиви
субота, 07 листопада 2009 13:15

У Тимошенко до Ющенка одне прохання - 1 млрд грн

У Тимошенко до Ющенка одне прохання - 1 млрд грн

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає президента Віктора Ющенка невідкладно підписати закон, раніше проголосований парламентом про виділення 1 млрд грн для боротьби з епідемією грипу та ГРВІ.

Про це вона заявила в Ужгороді журналістам після відвідин Закарпатської обласної інфекційної лікарні в суботу.

"Я звертаюся до президента з проханням терміново підписати цей закон, і дати можливість отримати уряду, Міністерству охорони здоров"я цей 1 млрд грн оскільки без цього мільярда у нас значно сповільниться система закупівлі медичного устаткування, ліків тощо", - сказала вона

Прем"єр підкреслила, що "ми цей закон передали президенту ще 3 дні тому і поки відповіді (від президента - ред.) не отримали, оскільки це єдине прохання до президента".

Як повідомлялося, законопроектом, схваленим в парламенті, передбачено направлення 1 млрд грн до резервного фонду Кабінету міністрів України для здійснення заходів з протидії розповсюдженню пандемічного грипу в Україні.

Як повідомила прем"єр-міністр Тимошенко під час свого виступу у вівторок, 3 листопада, в парламенті, 1 млрд грн в цьому законі передбачено виділити із коштів направлених на підготовку і проведення "Євро-2012".

За словами прем"єр-міністра, ці гроші планується направити по чотирьох напрямках - на придбання ліків, медичного устаткування, підготовку додаткових розкладних ліжок, а також для устаткування по лінії Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко до Ющенка одне прохання - 1 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути