четвер, 15 вересня 2011 15:03

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Тимошенко ангіна, але вона все одно готується до дебатів - Власенко

У Тимошенко ангіна, але вона все одно готується до дебатів - Власенко

Стан здоров'я екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко погіршився - у неї піднялася температура, але наскільки може, вона готується до судових дебатів, заявив народний депутат України, її захисник Сергій Власенко.

"Вчора стан здоров'я людини, яка без будь-яких підстав знаходиться зараз в слідчому ізоляторі, - Юлії Володимирівни Тимошенко - різко погіршився, у неї висока температура. Незважаючи на це, у неї немає ніякої медичної допомоги", - сказав Власенко журналістам у четвер перед відвідуванням Тимошенко в Лук'янівському слідчому ізоляторі.

Він у черговий раз підкреслив, що немає жодних підстав утримувати екс-прем'єра в СІЗО, оскільки справа "в суді розвалилася".

"А плюс до цього різке погіршення стану здоров'я і повна відсутність медичної допомоги з боку кваліфікованого персоналу" - зазначив депутат.

Власенко нагадав, що Тимошенко просила дозволити її особистому лікарю провести медичне обстеження, однак це зроблено не було і до цього моменту, за його словами, Тимошенко не отримала належної медичної допомоги.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чим саме хвора екс-прем'єр, депутат сказав: "Я не лікар, з одного боку, але з іншого боку, я людина, яка може відрізнити наявність або відсутність температури. Я не готовий зараз діагностувати Тимошенко".

Разом з тим він припустив, що в екс-прем'єра ангіна, оскільки, крім температури, також вона відчуває біль у горлі.

"Всі попередні симптоми свідчать про загострення ангіни", - підсумував Власенко.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко ангіна, але вона все одно готується до дебатів - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути