Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2018 13:26

У Порошенка відреагували на витівку Гройсмана

У Порошенка відреагували на витівку Гройсмана
Артур Герасимов порадив уряду вирішувати проблеми тарифів, а не лізти у питання антикорупційного суду. Фото: pravda.com.ua

Кабінет міністрів повинен займатися економічними питаннями, створення Антикорупційного суду до сфер його відповідальності не входить.

На цьому наголосив керівник фракції БПП Артур Герасимов на брифінгу після погоджувальної ради, попереджуючи питання про заяву Володимира Гройсмана стосовно відставки.

"У кожного є своя сфера відповідальності. Президент, як тільки розблокували питання, моментально вніс законопроект про Антикорупційний суд. Його ухвалили у першому читанні. Відповідальність парламенту - ухвалити цей законопроект, який завершить антикорупційну реформу в Україні. Відповідальність Кабінету міністрів - це питання тарифів, які вони зараз обговорюють із міжнародними партнерами. Моя особиста думка: кожен має нести відповідальність за свою сферу і за зрив домовленостей у ній", - зазначив Герасимов.

Він наголосив, що у четвер парламент проголосує законопроект про Антикорупційний суд. А Кабінету міністрів побажав успішних переговорів із МВФ у питаннях тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після відставки Гройсмана прем'єром буде Луценко - експерт

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв піти у відставку, якщо Верховна Рада не ухвалить закон про Вищий антикорупційний суд. Глава уряду планує працювати з головами фракцій і народними депутатами над цим питанням.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка відреагували на витівку Гройсмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути