четвер, 19 січня 2012 10:33

У Партії регіонів зраділи, що Хорошковський перенесе досвід роботи у СБУ до Мінфіну

У Партії регіонів зраділи, що Хорошковський перенесе досвід роботи у СБУ до Мінфіну

Заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Анатолій Кінах вважає, що досвід роботи Валерія Хорошковського на посаді голови СБУ позитивно позначиться на його роботі як міністра фінансів.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це він сказав, коментуючи призначення Хорошковського на посаду глави Мінфіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович призначив міністром фінансів Хорошковського

"Думаю, що істотну позитивну роль зможе зіграти той факт, що у новопризначеного міністра є досвід роботи в СБУ, зокрема, щодо протидії корупції, тіньовим схемам, зловживанням при проведенні держзакупівель. Якщо він застосує ці знання, і Міністерство фінансів чітко координуватиме цю роботу з правоохоронними та іншими спецорганами, тоді це дозволить серйозно поповнити бюджети всіх рівнів", - зазначив Кінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначення Хорошковського: оточення Януковича хоче контролювати бюджетні гроші під час парламентської кампанії

Він наголосив, що Хорошковський раніше на посту міністра економіки (у 2002-2004 рр. обіймав посаду міністра економіки і з питань європейської інтеграції України – ред.) проявив себе з позитивного боку.

"Я вважаю, що дане призначення не ослабить фінансовий блок. Думаю, він справиться з цим завданням. Очолюючи Міністерство економічного розвитку, Хорошковський працював достатньо ефективно. У нього є досвід і розуміння реальних економічних процесів", - додав Кінах.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів зраділи, що Хорошковський перенесе досвід роботи у СБУ до Мінфіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути