четвер, 02 лютого 2012 15:36

У Партії регіонів похвалились, що врятували від морозу 40 тисяч нужденних

У Партії регіонів похвалились, що врятували від морозу 40 тисяч нужденних

В Україні триває всеукраїнська соціальна акція Партії регіонів "Зігрій людину теплом": понад дві з половиною тисячі стаціонарних та ще майже півтисячі мобільних пунктів обігріву населення розгорнули свою роботу в усіх обласних та районних центрах країни, повідомляє прес-служба ПР.

Зокрема, регіонали заявили, що від початку акції, станом на 2 лютого, по допомогу до них звернулися майже 40 тисяч нужденних. Найбільше людей відвідали намети у Дніпропетровській (8173), Донецькій (3330), Одеській (3277), Хмельницькій (2443) та Харківській областях (2400).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів запропонувала виборцям "халявні" гарячі напої, робочі руки та телефонні розмови

Партійці відзначили, що встановили намети для обігріву населення в місцях масового скупчення людей на всіх центральних майданчиках міст і містечок.

"Всі, хто до нас звертається, без винятку забезпечені теплою їжею та гарячими напоями. А ті, хто з певних причин залишився без телефонного зв'язку та потребує екстреної допомоги від рятувальних служб, можуть зателефонувати та викликати лікаря саме з пунктів обігріву, встановлених Партією регіонів", - запевнили у ПР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів месників EX.UA обізвали кібертерористами і поскаржились в СБУ

Підопічні Миколи Азарова також нагадали, що, крім мобільних пунктів, протягом періоду значного похолодання з 8.00 до 20.00 в Україні працюватимуть також пункти обігріву в приміщеннях місцевих партійних організацій, місцевих відділень ВМГО "Молоді регіони", громадських приймальнях Партії регіонів та приймальнях народних депутатів і депутатів місцевих рад від ПР.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів похвалились, що врятували від морозу 40 тисяч нужденних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути