понеділок, 20 лютого 2012 17:08

У Партії регіонів хочуть, щоб кандидати в депутати були дуже чесними

У Партії регіонів хочуть, щоб кандидати в депутати були дуже чесними

Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов переконаний, що депутати зобов'язані бути чесними перед своїми виборцями і відразу визначатися, чи будуть вони балотуватися в парламент за списками або в округах.

Про це він повідомив під час брифінгу після Погоджувальної ради у понеділок, 20 лютого, передає прес-служба Партії регіонів.

"Фракція Партії регіонів не ініціює жодних змін в закон про вибори народних депутатів", - підкреслив політик.

Відповідаючи на запитання, що послужило поштовхом для розмов про можливу зміну виборчого законодавства, Єфремов нагадав: "Наші опоненти вже давно ведуть розмови на цю тему. Ось у зв'язку з цим журналісти почали ставити й мені запитання про те, чи бачу я якісь причини для зміни в закон про вибори. І я чесно відповів, що є одне питання. Воно стосується... одночасного балотування по мажоритарному округу і за списками. І якщо хтось звернеться до Конституційного Суду з цим питанням, КС може прийняти рішення привести закон у відповідність до Конституції".

На думку регіонала, нечесно балотуватися одночасно і по мажоритарному округу, і за партійним списком.

"Якщо депутат йде на вибори, він відразу повинен визначитися - за списками або по округу він буде балотуватися. І чесно про це говорити своїм виборцям", - підсумував Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів хочуть, щоб кандидати в депутати були дуже чесними ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути