вівторок, 10 січня 2012 10:32

У Партії регіонів хочуть бачити об'єднану опозицію

У Партії регіонів хочуть бачити об'єднану опозицію

Вина за намагання дестабілізувати політичну ситуацію в Україні у минулому році покладається на опозицію, тоді як її об'єднання та відповідний діалог із владою могли б привести до більшої стабільності у країні.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це в ефірі "5 каналу" заявив член парламентської фракції Партії регіонів Олег Надоша.

Аналізуючи політичну й економічну ситуацію в країні у минулому році, депутат висловив думку про те, що "Україну неможливо розглядати поза межами глобальних економічних процесів", додавши, що першою такою нестабільністю, яка була раніше принесена в Україну, була світова криза.

Крім того, коментуючи політичну ситуацію, він висловив переконання, що вина за ті події, які відбуваються на політичному тлі України, зокрема, покладається і на опозицію.

Політик зауважив, що об'єднання опозиції могло б стати стабілізуючим фактором.

"У політичному сенсі я вважаю, що для самозбереження і для більшої стабільності в країні опозиція повинна об'єднатися, тому що будь-яка влада потребує опозиції, потребує діалогу в країні, а не просто розрізнених груп, які з нею воюють за власне гетьманство", - додав Надоша.

Водночас депутат звернув увагу на те, що, попри всі заяви опозиції про нібито її об'єднання, цього не відбувається.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів хочуть бачити об'єднану опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути