пʼятниця, 01 лютого 2019 14:22

У Мартиненка запропонували "Схемам" креатив для сюжетів про нього

У Мартиненка запропонували "Схемам" креатив для сюжетів про нього
Прес-служба екс-депутата Миколи Мартиненка заявляє, що НАБУ вкидує фейковий негатив щодо нього, бо в суді відсутні докази. Фото: Еспресо.TV

НАБУ через близькі ЗМІ вкидує фейковий негатив до Миколи Мартиненка, оскільки в суді проти нього відсутні докази.

Про це заявила прес-служба екс-депутата, коментуючи заяви програми "Схеми" про нібито "ботів Мартиненка".

У Мартиненка вважають, що "НАБУ з усіх сил намагається підтримувати негатив про нього, навіть виставляючи виконавців на посміховисько. Програма "Схеми" видала чергову "сенсацію": мовляв, Мартиненко з армією ботів уже захопив кібер-простір і націлився на всесвітнє панування. "Схеми" віднайшли це "ботовійсько" у Facebook (де в Мартиненка навіть немає сторінки). А джерелом тут виступило… правильно – НАБУ", - вказали у екс-депутата.

"Видно, що з фантазією у НАБУ не дуже. То в них Мартиненко за грантовими "антикорупціонерами" стежить, то цигарки штампує, то армію ботів муштрує. Нудно і дрібно. Тому безкоштовно пропонуємо для "Схем", ЦПК та інших фанатів НАБУ креативні й масштабні концепти: "хакери Мартиненка вирішили зламати сайт Пентагону", "підступно перерахували мільйони доларів грантів на рахунки "антикорупціонерів" із ЦПК", "супутники Мартиненка з космосу сканують усі зустрічі Ситника". А метою цього є "світова змова з примусу директора НАБУ до продажу землі в окупованому Криму і сплати ним податків у російський бюджет (виконано)", - запропонували у екс-депутата.

"Розпіарена справа проти Мартиненка в суді практично розвалилася. Адвокати показали всю сміховинність доказів НАБУ – тому ми розуміємо, чому там сильно нервують. Адже в жодних документах Микола Мартиненко не фігурує, розглядати немає чого. Близькі до бюро прокурори САП чого тільки не робили – і приховували від суду цілі томи (а це багато сотень сторінок), і спеціально не перекладали українською ключові докази на користь Мартиненка (в т. ч. отримані НАБУ від швейцарських і панамських органів влади), і з усіх сил намагаються затягнути розгляд справи", - наголосила прес-служба.

"З іншого боку, прикро спостерігати, як інформаційне кілерство маскується під "розслідувальну журналістику". На цьому можна заробити елітні квартири і поїздки до Куршавелю, але репутацію це не замінить. Бо рано чи пізно вся правда вийде назовні – про організаторів і виконавців масштабної дискредитаційної кампанії проти Мартиненка, багатомільйонні витрати на неї (в тому числі на реальних "ботів" і платних "антикорупціонерів")", - пообіцяли в Мартиненка.

Зараз ви читаєте новину «У Мартиненка запропонували "Схемам" креатив для сюжетів про нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути