пʼятниця, 24 лютого 2012 11:49

У центрі столиці міліція забирала презервативи із зображенням, схожим на Януковича

У центрі столиці міліція забирала презервативи із зображенням, схожим на Януковича

Сьогодні об 11 годині мала відбутися акція з роздачею презервативів із зображенням людини дуже схожої на президента України Віктора Януковича.

"О 10:45 ми сиділи в МакДональдсі на Майдані. До нас підійшли 4 кремезних чоловіків у штатському і вихопили 4 коробки", - розказав Богдан Тицький із організації "Чорний комітет".

Вони вигадали цю акцію до другої річниці президентства Януковича.

Залишився тільки 1 презерватив. Він у блакитній коробочці, на ньому написано "Справжній український през. Без ГМО". Зображення людини на цьому виробі дуже схоже на президента Януковича.

"Гроші збирали самі, щоб надрукувати упаковку. А в середині дешеві і неякісні презервативи, як і все в нашій країні", - сказав Тицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович готується до того, коли все може вийти з-під контролю – експерт

В метро, в переходах на Майдані багато міліціонерів у формі і в штатському. Також на розі Хрещатика і Городецького стоїть автобус з "Беркутом". Ще 10 тис. презервативів має підвести зараз на Майдан лідер КУПРу Сергій Мельниченко.

"Зараз всі машини в центрі схожі на його машину (це стареньке чорне "БМВ", - ред.) міліціонери обшукують", - розказала одна з організаторів 18-річна Ярослава.

Щойно міліція вилучила величезний презерватив із чорного "БМВ" із зображенням, схожим на Януковича, і поклали його в патрульну машину. Організатора акції Богдана Тицького затримали і посадили в патрульну машину. Його намагався відбити депутат Київради від БЮТ Олександр Бригінець, однак йому це не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «У центрі столиці міліція забирала презервативи із зображенням, схожим на Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути