Ексклюзиви
середа, 16 листопада 2011 10:57

У БЮТі лякають українців, що завтра "маховик" Януковича торкнеться кожного

У БЮТі лякають українців, що завтра "маховик" Януковича торкнеться кожного

Фракція "БЮТ-Батьківщина" закликає громадян висловити рішуче "ні" владі на акціях протесту.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив народний депутат Юрій Одарченко з парламентської трибуни.

Він відзначив, що вчора, не проголосувавши за закон про декриміналізацію статті 365 Кримінального кодексу, президент Віктор Янукович "втратив шанс" продемонструвати світовій спільності, що Україна дійсно є європейською державою, чітко виконує закони, проголосовані парламентом.

За словами Одарченка, сьогодні вже можна сказати, що владу в Україні "захопило організоване злочинне угрупування, яке називається Партія регіонів, на чолі з Віктором Януковичем".

На переконання бютівця, "системне нехтування законами, ґвалтування Конституції з боку влади" призвело того, що "в Україні не існує жодної незалежної гілки влади, оскільки всі владні структури підпорядковані одній людині - Януковичу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада гуманізувала законодавство, але не "статтю Тимошенко"

"Верховна Рада перетворилась на цех, де більшість штампує потрібні йому закони та постанови, Конституційний суд перетворився на ескорт-агентство, яке беззастережно обслуговує Януковича, правоохоронні органи остаточно перетворились на каральні, судова система після так званої судової реформи стала інструментом репресій", - зауважив Одарченко.

Він також зазначив, що якщо громадяни не реагуватимуть на це "свавілля влади, то маховик репресій, який сьогодні стосується Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, завтра торкнеться кожного українця".

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі лякають українців, що завтра "маховик" Януковича торкнеться кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути