пʼятниця, 16 березня 2012 13:38

У БЮТ заявили, що приборкати владу можуть тільки блокуванням трибуни

У БЮТ заявили, що приборкати владу можуть тільки блокуванням трибуни

Опозиція вважає блокування трибуни Верховної Ради єдиною дієвою формою політичного протесту.

Про це сьогодні на брифінгу сказав керівник фракції БЮТ-"Батьківщина" Андрій Кожем'якін, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Нас били у Печерському суді, але ми нічого не могли зробити проти збройного беркуту, хоча вважається, що народні депутати захищені недоторканістю. Тому єдиною дієвою формою протесту проти політичних репресій для нас залиш блокування роботи Верховної Ради", - сказав політик.

За його словами, "Батьківщина" обурена діями влади.

"Усі були свідками скоєння злочину за статтями 364 і 365 (зловживання владою або службовим становищем та перевищення влади або службових повноважень відповідно. - Gazeta.ua), який зробив керівник Качанівської колонії. Генеральна прокуратура, яка повинна контролювати дотримання конституційних норм, не зреагувала", - зауважив Андрій Кожем'якін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська розповіла про підлість "здорових мужиків" з БЮТу

Він заявив, що якби генеральний прокурор Віктор Пшонка або о хтось з його заступників прийшли сьогодні до парламенту, то опозиція припинила би блокування трибуни.

"У інший спосіб, на жаль, опозиція не може добиватися правди. Спікер парламенту підтримав нашу пропозицію. Просив Партію регіонів та комуністів викликати прокурора, але Єфремов емоційно виступив, сказав, що вони не підуть на поступки, діятимуть "по-донецки и по-лугански". Я зрозумів, як це - чітко і конкретно по голові", - підсумував Кожем'якін.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ заявили, що приборкати владу можуть тільки блокуванням трибуни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути