понеділок, 22 грудня 2008 15:47

Лавринович зізнався, чому провалилась коаліція БЮТ і Партії регіонів

Лавринович зізнався, чому провалилась коаліція БЮТ і Партії регіонів
Коаліція між БЮТ та Партією регіонів не відбулася через намагання Юлії Тимошенко забезпечити собі назавжди посаду прем"єр-міністра.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович.

"Головна причина того, що не було позитивних дій як наслідок довгих консультацій, - це прагнення Тимошенко зберегти назавжди посаду прем"єр-міністра і опанувати за допомогою конституційних змін всю повноту влади в державі", - сказав він.

Лавринович наголосив, що він міг би наводити довгий перелік пропозицій та гарантій, які давалися Партією регіонів особисто Тимошенко або її уповноваженим представникам. "Але думаю, що це буде непристойно. І до рівня паскудства ми не опускаємося", - сказав він.

При цьому Лавринович зауважив, що заява Тимошенко про намір Партії регіонів забезпечити обрання Президента України в парламенті є неправдивою.

"Некоректність і неправдивість тих тверджень, які робила Тимошенко, є настільки очевидними, що навіть не знаю, на що вона сподівалась", - сказав він.

При цьому Лавринович нагадав, що в парламенті зареєстровано три проекти закону про внесення змін до Конституції, авторами яких є представники фракції Партії регіонів, і жоден з них не передбачає обрання Президента у ВР, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Лавринович зізнався, чому провалилась коаліція БЮТ і Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути