пʼятниця, 01 березня 2013 15:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники подали документи для етапування Тимошенко в Київ

Тюремники подали документи для етапування Тимошенко в Київ
Фото: kontrakty.ua

Керівництво Качанівської виправної колонії подало всі необхідні документи для можливого етапування екс-прем'єра Юлії Тимошенко на судове засідання по допиту свідка в справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня до Києва 4 березня, повідомив начальник колонії Ігор Колпащіков.

"Всі відповідні документи ми подали для проведення цього заходу. Все, що залежить від нас, ми подали", - сказав Колпащіков журналістам у п'ятницю біля Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" № 5 у Харкові, де в даний час знаходиться на лікуванні Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газовий контракт Тимошенко з Росією "як петля на шиї" України - Янукович

У той же час, він не зміг відповісти на питання, чи зможуть бути забезпечені умови для етапування екс-прем'єра, про які говорили її лікуючі лікарі з берлінської клініки "Шаріте".

"На жаль, не я розпоряджаюся автомобілями. Це абсолютно інша служба. У мене інформації про це немає", - підкреслив начальник Качанівської колонії.

Колпащіков зазначив також, що Державна пенітенціарна служба досі не отримала від екс-прем'єра однозначної відповіді, чи бажає вона бути етапували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада діє всупереч заявленим на саміті Україна-ЄС обіцянкам - Турчинов

"З її боку ніяк ми не можемо отримати однозначної відповіді, на жаль. Є заява з проханням доставити (Тимошенко на допит свідка у" справі Щербаня "- ред) і тут же йде посилання 138 статтю (Кримінального процесуального кодексу - ред), де чітко і ясно розказано, що на стаціонарному лікуванні не можна ", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники подали документи для етапування Тимошенко в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути