неділя, 24 травня 2009 14:27

Тягнибок йде на президентські вибори

Тягнибок йде на президентські вибори

ХХ з"їзд ВО "Свобода" підтримав висунення "безальтернативним кандидатом на посаду кандидата у президенти" лідера об"єднання Олега Тягнибока.

Про це повідомила прес-служба організації.

Відповідну пропозицію подали Харківська, Київська та Луганська організацій "Свободи". З"їзд прийняв відповідне рішення одноголосно.

"Юридично відповідне рішення підкріпить політично-виборчий з"їзд об"єднання, який відбудеться відразу після оголошення старту виборчої компанії", - йдеться у повідомленні.

З"їзд, у якому беруть участь 500 делегатів з 20 областей України та АР Крим, розпочав роботу 24 березня у Києві.

Як відомо, раніше відповідаючи на питання чи готовий Тягнибок особисто брати участь в президентських перегонах, він сказав: "Я розумію, що це може бути неминучим. Хочу я цього? Це вже інше питання. Можливо, це доведеться робити".

У березні цього року ВО "Свобода" перемогла на виборах до Тернопільської облради, одержавши 50 депутатських мандатів із 120.

Крім того, О.Тягнибок повідомив, що останнім часом до лав "Свободи" приходить дедалі більше нових членів.

За його совами, нещодавно Хмельницька обласна організація Конгресу українських націоналістів (КУН) у повному складі перейшла до "Свободи". Водночас, він зазначив, що "Свобода" не торпедує події, і не намагається залучити до своїх лав представників інших партій.

О.Тягнибок також повідомив, що до об"єднання вже вступили багато науковців і представників наукової еліти.

Відповідаючи на запитання про застосування виборчих технологій під час президентської кампанії, О.Тягнибок заявив, що вони не планують застосовувати жодних схем для заохочення виборців.

"У нас немає таких коштів, щоб купувати голоси виборців", - зазначив політик.

Він вважає, що найближчим часом в партії буде створено економічну наукову раду, яка формуватиме пропозиції щодо розвитку економіки держави.

За словами О.Тягнибока, "Свобода" сьогодні є потужною політичною силою і готова взяти на себе відповідальність за ситуацію в країні.

За матеріалами УНІАН, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок йде на президентські вибори ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути