субота, 04 червня 2022 22:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ти не виживеш, хлопче", - Валенса пояснив, як треба розмовляти з Путіним

"Ти не виживеш, хлопче", - Валенса пояснив, як треба розмовляти з Путіним
Екс-президент Польщі Лєх Валенса: з Путіним відпочатку треба було говорити мовою сили. Фото: eadaily.com

Екс-президент Польщі Лєх Валенса вважає, що з президентом Росії Володимиром Путіним потрібно розмовляти з позиції сили, а не дипломатії.

"З Путіним треба було від початку розмовляти по-іншому. Посадити і сказати: "У тебе є ракети, але знаєш, що є у нас? Ми просто не хочемо тебе розстрілювати. Не хочемо руйнувати, не змушуй нас використовувати наші можливості, бо ти не виживеш, хлопче. Не віриш, тоді подивися на наші гармати". Ось так і треба розмовляти з президентом Росії, а не якась дипломатія", - сказав Валенса в інтерв'ю виданню Interia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Путіним не домовлятимуться без України - Подоляк

Він заявив, що загроза з боку Росії була очікуваною.

"Ці люди живуть у поганій системі, яка без природних чи вимушених змін зводить їх до політики експансії. Якщо хтось очолюватиме державу 20 років, він неминуче вибудує систему, яку захищатиме навіть ціною війни", - пояснив екс-президент Польщі.

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що президент РФ Володимир Путін прокидається і засинає з думкою про знищення української державності. Він готовий витратити будь-яку кількість ресурсів на це.

Тому з Путіним можна говорити лише з позиції сили.

Крім того, для забезпечення глобальної безпеки Російська Федерація обов'язково має пройти денацифікацію, демілітаризацію - позбутися крилатих ракет, денацифікацію - заборонити "Z-ідеологію" та депропагандизацію - приватизувати ТБ, вважає Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «"Ти не виживеш, хлопче", - Валенса пояснив, як треба розмовляти з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути