Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2014 16:16

"Туристи" з Росії прибувають до Донецька автобусами
3

Фото: Тетяна Заровна

Донецькі активісти сфотографували один з автобусів, на якому до Донецька прибувають громадяни Росії.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Автобус прибув сьогодні за адресою вулиця Гаражна,1.

Організатор поїздки фірма "Волга-травел". Офіційний маршрут Єсентуки-Афіни .

Позавчора прикордонники повідомили про 700 росіян, яких не пустили в Донецьку область. Ці люди їхали групами, з російськими прапорами та іншою символікою, у багатьох при собі був камуфляж і предмети, які можна використовувати в якості зброї - біти, палиці, ланцюги. Зараз донецькі сепаратисти чекають 15 березня для чергового витка заворушень. На цей день у них намічений багатотисячний мітинг, плануються штурми будівель. Евромайдановці встановили адресу одного з гуртожитків, де агресивно налаштовані туристи розмістилися в Донецьку.

Сьогодні в 18.00 в Донецьку запланований масовий антивоєнний мітинг, який збираються зірвати російські туристи разом із проросійськими жителями Донецька. У соціальних мережах вони вже обговорюють, що українців сьогодні будуть обливати фарбою і використовувати травматичну зброю.

9 березня сепаратистам вдалося зірвати проукраїнський мітинг. Вони кидали в українців вибухові пакети і яйця. У різних точках міста були побиті близько 10 осіб з українськими прапорами. Тисячна колона людей з георгіївськими стрічками і прапорами Росії 9 березня напала на групу українців з 60 осіб біля пам'ятника Шевченку.Спочатку вони стояли біля металевої огорожі, роздивляючись українців.А після того як українці стали кричати: "Ми вас любимо!", люди з прапорами Росії пішли стіною на тих, хто перебував біля пам'ятника.

Вони оточили і стали зривати стрічки, віднімали прапори.У одного хлопця зробили обшук сумки, другого хлопця насильно ставили на коліна. Жоден учасник заворушень з числа людей з геооргіївськими стрічками, які знищували і спалювали прапори України 9 березня, не був затриманий і не був оштрафований.

Зараз ви читаєте новину «"Туристи" з Росії прибувають до Донецька автобусами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути