пʼятниця, 14 жовтня 2011 10:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов: порушення нової справи можна пояснити тільки страхом перед Тимошенко

Турчинов: порушення нової справи можна пояснити тільки страхом перед Тимошенко

Всі справи, пов'язані з корпорацією ЄЕСУ, вже розглядались українськими судами і були визнані сфабрикованими і такими, що не мають під собою жодних підстав.

Про це повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами Турчинова, попри те, що працювали всі можливі служби: розвідка, СБУ, МВС та закордонні експерти, "влада так і не змогла сфабрикувати проти Тимошенко жодної справи".

"І тому, незважаючи на строки давнини, незважаючи на те, що всі ці питання вже розглядались українськими судами і були перекреслені, вони, не маючи більше аргументів проти Тимошенко, висунули звинувачення ще більш абсурдне, ніж провальні справи, які фальшувались та розглядались протягом минулого року", - зазначив він.

Крім того, Турчинов звернув увагу журналістів на низку абсурдних моментів у новому звинуваченні. "Звинувачення сформоване як замах на розтрату, тобто не було жодних втрат держави, жодної копійки", - сказав він.

Турчинов зазначив, що йому не відомо про існування оформленого державного зобов'язання щодо боргів ЄЕСУ.

"Якщо були б реальні, забезпечені якимись державними гарантіями боргові зобов'язання, то повірте мені, Росія б 15 років не чекала, щоб потім якимсь неофіційним листом повідомляти мас-медіа України про таку проблему", - наголосив він.

"Нічим іншим, крім страху перед Тимошенко чинних керівників України і їх бажанням будь-якими засобами не випустити її із в'язниці, ці справи не пояснюються", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: порушення нової справи можна пояснити тільки страхом перед Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути