понеділок, 23 квітня 2012 09:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов розповів, навіщо Тимошенко возили до лікарні

Турчинов розповів, навіщо Тимошенко возили до лікарні
Олександр Турчинов передбачає, що Тимошенко хочуть привести до суду. Фото: gazetavv.com

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов вважає, що головною метою нічного перевезення Юлії Тимошенко з Качанівської колонії до лікарні було забезпечення її присутності на судилищі.

"Знаєте, навіщо вночі її насильно перевезли до лікарні? Щоб зробити довідку з печатками, що Юлію Тимошенко цілком можна судити і катувати. А присутність на суді не тільки не зашкодить її здоров'ю, навпаки - сприятиме пришвидшенню одужання. Просто з адміністрації президента спустили наказ завершити чергове судилище над Тимошенко якомога швидше. А їх накази ні силовики, ні судді, ні тюремники не обговорюють", - написав Олександр Турчинов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомляє прес-служба екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі не вірять в успішне лікування Тимошенко у Харкові

"Українські тюремники, змінивши камуфляж на білі халати, продовжують повністю ігнорувати рекомендації німецьких лікарів по лікуванню Юлії Тимошенко", - наголосив він.

Як відомо, напередодні захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що Тимошенко було перевезено до Центральної клінічної лікарні № 5 "Укрзалізниці" Харкова без її як усної, так і письмової згоди, не дозволивши екс-прем'єрові проконсультуватися зі своїми адвокатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не давала письмової згоди на перевезення у лікарню

Тимошенко наполягає на виконанні рекомендацій, розробленими німецькими лікарями після її обстеження, та проведенні лікування незалежними від Банкової лікарями.

Вчора екс-прем'єра знову було перевезено до в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів, навіщо Тимошенко возили до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути