субота, 12 травня 2012 12:58

Турчинов пообіцяв повернути авторитет України після зміни режиму

Турчинов пообіцяв повернути авторитет України після зміни режиму
Олександр Турчинов Фото: podrobnosti.ua

Заступник лідера партії "Батьківшина" Олександр Турчинов вважає неадекватною заяву президента Віктора Януковича про те, що пауза у відносинах з ЄС є корисною. Про це він сказав у інтерв'ю журналістам по завершенню форуму об'єднаної опозиції.

За словами Турчинова, міжнародна ізоляція не може бути корисною для України.

"Саме тому після того, як ми змінимо цей режим, повага та авторитет України будуть відновлені. Наша країна стане гідним членом європейської спільноти", - зауважив заступник лідера "Батьківщини"

Під час форуму лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк наголосив, що опозиція після перемоги повинна буде відновити міжнародний авторитет держави, довести, що наша країна має європейські цінності.

"Для нас основне завдання зробити так, аби до України прислухалися. Це завдання демократичної опозиції та нової демократичною більшості в парламенті. А що стосується сьогоднішньої влади. То за будь-яких обставин вона буде відповідати як перед народом України, так і перед нашими зовнішніми партнерами", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов пообіцяв повернути авторитет України після зміни режиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути