Ексклюзиви
неділя, 26 січня 2014 13:50

"Тулуба у відставку!" - більше тисячі черкасців зібралися на Народне віче

"Тулуба у відставку!" - більше тисячі черкасців зібралися на Народне віче
Фото: AFP

У Черкасах зараз триває Народне віче на якому голова обласної "Батьківщини" Анатолій Бондаренко зачитав резолюцію Народної ради. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Більше тисячі людей, що зараз присутні на Соборній площі підтримали всі пункти цього документу. Згідно цієї резолюції Віче дало одну добу губернатору області Сергію Тулубу скласти свої повнаження.

Народ скандує: "Тулуба у відставку!", "Банду геть!", "Україна - це Європа".

Також на мітинг прийшли батьки затриманих вчора "беркутівцями" дітей. Після Віче разом зі всім бажаючи планують піти до Соснівського райвідділу. Все ще залишаються затриманими двоє осіб.

Також на зібрання прийшли люди, які були вчора на засідання Смілянського райсуду, де вчора винесли рішення тримати під вартою 60 діб. Сімох штурмовиків Черкаської ОДА. Свідки, що були на суді розповідають, що ніхто з черкаських опозиційних політиків не приїхав підтримати затриманих черкащан.

Всі затримані чоловіки мають малолітніх дітей. Родичі лише одно з них знали де перебуває чоловік. Решта були не поінформовані. Активісти просять опозиціонерів знайти правозахисників та повідомити родичів.

Завтра в Черкасах планується засідання першої Народної ради. До завершення сьогоднішнього Віче туди мають обрати представників.

Зараз ви читаєте новину «"Тулуба у відставку!" - більше тисячі черкасців зібралися на Народне віче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути