Ексклюзиви
середа, 26 квітня 2006 13:43

Третяков: Партія регіонів зробила висновки з виборів-2004

Член Політради партії "Народний Союз Наша Україна", колишній перший помічник Президента України Олександр Третяков вважає, що Партія регіонів врахувала уроки президентських виборів 2004 року і стає більш публічною і демократичною.

- Можливо, багатьом апологетам цієї партії (Партії регіонів) потрібно було прожити рік в опозиції, аби зрозуміти, що з демократичного шляху Україна вже не зверне. Що Президент Ющенко і нова влада цього вже не допустять. І тому опозиція теж міняється, - сказав Третяков.

Представник НСНУ вважає, що опозиція не повинна намагатися повернути витрачені на виборчу кампанію кошти через ухвалення потрібних для себе законів.

- Якщо вони (опозиція) підходитимуть до політики як до бізнес-майданчика, то демократами вони ніколи не стануть. І, відповідно, при владі ніколи не будуть. Можливо, тоді вони зрозуміють, у чому їх помилка, - припустив він.

Третяков також відзначив, що останнім часом дуже змінився керівник виборчої кампанії Партії регіонів Євген Кушнарьов.

- Я от дивлюся, як після виборів змінилася риторика того самого Кушнарьова. Це реальна людина. Цікаво слухати людину, і хочеться вірити у те, що він говорить щиро. Хочеться вірити, що люди можуть мінятися, - наголосив екс-помічник Президента.

Говорячи про можливу участь представників Партії регіонів у новому уряді, Третяков заявив, що коли партія йде в опозицію, то неправильно залучати її членів до команди, але з іншого боку, в Партії регіонів є чимало професійних менеджерів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Третяков: Партія регіонів зробила висновки з виборів-2004». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути