вівторок, 13 березня 2012 13:12

Томенко: Президента охороняють від прямої зустрічі з опозицією

Томенко: Президента охороняють від прямої зустрічі з опозицією

Настав час президенту зустрітися із опозицією, але в Адмінстрації президента, готуючи зустріч Віктора Януковича із лідерами фракцій Верховної Ради, вирішили захистити його від опозиції.

Про це сказав віце-спікер Микола Томенко.

"Президента охороняють від прямої зустрічі. Це не той формат зустрічі, це зрив самої ідеї розмови президента із опозицією", - вважає він.

Томенко додаВ, що опозиція хотіла спитати у Януковича, коли буде реалізована резолюція ПАРЄ, яка доля ГТС та чому уряд виносить на парламентську сесію законопроект про дозвіл на приватизацію ГТС без пояснення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" вважає, що зустріч з Януковичем нічого не дасть: буде демагогія

"Хотіли б почути, коли закінчиться антиукраїнська гуманітарна політика. Немає сенсу дебатувати про це ыз групою комуністів та зрадників. На погоджувальній раді нам формально та неформально говорять, що із ключивих питань отримують команду з адміністрації президента. Ми не бачимо необхідності збиратися у президента великим народним хоралом. Сподіваємося, президент набереться мужності і зустрінеться із представниками опозиційних фракцій", - наголосив віце-спікер.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: Президента охороняють від прямої зустрічі з опозицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути