четвер, 16 травня 2013 17:43

Тимошенко заявила, що тюремники фальшували її заяви

Тимошенко заявила, що тюремники фальшували її заяви
Фото: radiosvoboda.org

Всі заяви екс-прем'єра Юлії Тимошенко про відмову брати участь у судових засіданнях у "справі Щербаня" є сфальшованими.

Про це йдеться в "заяві про злочин", яку Тимошенко вчора відправила до прокуратури Харкова та Печерського районного суду Києва. Текст заяви на прес-конференції в Києві зачитав її захисник Олександр Плахотнюк.

"Всі ви (прокуратура) не знаєте, чи погоджуюся я їхати до Печерського суду Києва на допит свідка Петра Кириченка у справі Щербаня. Повідомляю Вам, що жодного разу я не відмовлялася від моєї доставки на допит всіх свідків у справі Щербаня. А навпаки ультимативно вимагала письмово, та під час розмов доставити мене, не зважаючи на складний стан мого здоров'я", - йдеться у заяві.

"Повідомляю вам, що представники адміністрації Качанівської колонії перед кожним судовим засіданням фальшували акт про мою нібито відмову від участі у судових засіданнях", - додала вона.

Також вона сказала, що до Печерського суду 15 травня, коли допитувався Кириченко, так само надійшла фальшива заява: "Колонія та ДПтСУ дезінформують суд та суспільство нібито про мою відмову їхати на суд. Вимагають включити це в мою заяву в єдиний реєстр, розпочати кримінальне впровадження проти керівників та відповідальних осіб виправної колонії та ДПтСУ, які фальшували акти".

Тимошенко також підкреслила, що її "силоміць позбавляють права на захист".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявила, що тюремники фальшували її заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути