пʼятниця, 12 квітня 2019 13:44

Тимошенко обурила розмова Зеленського з президентом

Тимошенко обурила розмова Зеленського з президентом
Юлія Тимошенко порадила Петру Порошенку не бути "частиною чужого шоу". Фото: Facebook

Колишня прем'єр Юлія Тимошенко, яка посіла третє місце на виборах президента 31 березня, звернулася до двох інших кандидатів — Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Відео з нею з'явилося у Facebook.

"Мене важко запідозрити, що я когось із них підтримую. Але те, що я побачила, це боляче ранить душу всім українцям. Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави. Я думаю, так само, як і я, мільйони українців це бачити не хотіли", — сказала вона.

"Хочу звернутися до Петра Олексійовича. У цей важкий для вас час раджу вам не ставати частиною чужого шоу. Тримати президентську планку. І як би важко не було, захистити статус посади президента.

А також я хочу звернутися до людини, яка, можливо, за декілька тижнів вже може стати президентом України. Хочу звернутися до Володимира Зеленського. Якщо ви мрієте обійняти цію посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. І не треба, борючись за право стати президентом, нищити честь і гордість президентського статусу.

Коли дивилася останні хвилини діалогу, коли Володимир Зеленський кинув слухавку практично майже в обличчя чинному президенту, я побачила, який стрес це для президента... Треба просто бути людьми", — заявила Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник Зеленського допомагав скасувати заборону на в'їзд актору зі "Сватів", який схвалює анексію Криму

11 квітня президент Петро Порошенко посперечався з Володимиром Зеленським в ефірі телеканалу "1+1". Лідер "95 кварталу" наполягав, що дебати між обоми мають відбутися 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обурила розмова Зеленського з президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути