Ексклюзиви
субота, 19 січня 2013 15:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко важить 47 кілограмів, у неї кисневе голодування - Денисова

Тимошенко важить 47 кілограмів, у неї кисневе голодування - Денисова
Людмила Денисова Фото: novostimira.com.ua

Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко наразі знаходиться у приміщені площею 4,25 кв.метри і її стан дуже важкий. Про це у коментарі УНН ропзповіла нардеп Людмила Денисова, яка вчора бачилась із Тимошенко.

"Вона знаходиться у дуже важкому стані. Вона взагалі не спирається на праву ногу. Позавчора, коли вона збиралась спати, поміряли температуру тіла – 35,4 градуси. Вона важить 47 кілограмів", - сказала Денисова.

За її словами, ув'язнена лідерка опозиції перебуває у поганих умовах, а стан її здоров'я важкий. Денисова підкреслила, що приміщення, в яких вона знаходиться, не провітрюються, через що у Тимошенко розвилась гіпоксія (кисневе голодування – ред.).

"Вона рік і 7 місяців не була на вулиці. Взагалі не дихала повітрям", - підкреслила вона.

Окрім того, як повідомила нардеп, камери відео спостереження встановлені у всіх приміщеннях, де може знаходитись Тимошенко, при чому, навіть у туалеті. Денісова також підкреслила, що всі вікна у приміщеннях закриті так, щоб Тимошенко не бачила вулиці.

"В інших камерах вікна не закриті, вони можуть бачити сонце. А вона не бачить нічого, у неї просто білий лист перед очима, вона навіть силуети дерев не бачить. Ми побачили усі ці камери, в туалеті, в душі, у сіх приміщеннях, де вона може знаходитись встановлені камери", - сказала нардеп.

Тим не менше, народний депутат наголосила, що Тимошенко досі сильна духом.

Нагадаємо, 8 січня Тимошенко заявила, що розпочинає акцію громадянської непокори. Вона відмовилася повертатися у свою палату в лікарні, вимагаючи прибрати цілодобове відеоспостереження, цілодобовий конвой в палаті та чоловіків-вартових.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко важить 47 кілограмів, у неї кисневе голодування - Денисова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути