вівторок, 22 січня 2019 14:23

Тимошенко порівняла себе з княгинею Ольгою

Тимошенко порівняла себе з княгинею Ольгою
Юлія Тимошенко каже, що зможе стати головнокомандувачем.

Колишня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко порівняла себе з княгинею Ольгою. Про це вона заявила на з'їзді "Батьківщини", де її висувають у президенти.

"Сьогодні моїми опонентами штучно нав'язується така думка, що жінка ні за яких обставин не може бути головнокомандувачем. Мовляв, це не в традиціях України. Що вони такі слабкі, тендітні. Коли їм там взагалі цим займатися? Вони просто забули, що одним з найбільш ефективних головнокомандувачів в історії України була хто? Княгиня Ольга. За весь час свого правління вона не втратила жодного міліметру української землі. А лише приростала новими землями. Ми теж про це з вами подумаємо. Ну це жарт, жарт, ми мирна держава", - заявила Тимошенко.

Також лідер "Батьківщини" нагадала про колишнього прем'ра Великої Британії Маргарет Тетчер.

"Під час Фолклендської війни у 1982 році вона продемонструвала у десятки разів більше розсудливості та державної мудрості, аніж уся чоловіча когорта англійської політики", - сказала Тимошенко.

"Сьогодні у шести з 29 країн-членів НАТО міністерства оборони очолюють жінки", - додала Тимошенко.

Екс-прем'єр заявила, що на посаді головнокомандувача вона "точно не буде отримувати відкати від експорту української техніки за кордон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філарет прийшов на з'їзд Тимошенко. Нагадав про ворогів і заслугу Порошенка

Юлія Тимошенко візьме участь у виборах президента, які відбудуться 31 березня. Про це вона оголосила на з'їзді партії 22 січня.

Документи на реєстрацію кандидатом у президенти можна подати до ЦВК до 3 лютого. Потрібно також внести грошову заставу у 2,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порівняла себе з княгинею Ольгою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути