вівторок, 13 грудня 2011 13:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко сама відмовилась від присутності на розгляді апеляції

Тимошенко сама відмовилась від присутності на розгляді апеляції

Юлія Тимошенко, посилаючись на незадовільний стан здоров'я, відмовилась сьогодні від особистої участі у засіданні апеляційного суду м.Києва, про що подала відповідну заяву.

Водночас протипоказань щодо участі Тимошенко у слідчих діях та судових засіданнях медична комісія не виявила, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка дозволив єврокомісару Штефану Фюле відвідати Тимошенко

Зокрема, за даними служби, у рамках динамічного нагляду за станом здоров'я Тимошенко, вчора фахівцями МОЗ України у межах медико-санітарної частини Київського СІЗО в черговий раз здійснено комісійний огляд ув'язненої.

"Комісією було зауважено, що пацієнтка не в повній мірі виконувала рекомендації попередніх медичних комісій. Згідно з висновком фахівців МОЗ України даних для нейрохірургічного втручання наразі не виявлено, нейрохірургічного лікування в наявний час не показано та рекомендовано поступове розширення рухового режиму, на що наголошувалось і раніше", - відзначили у пенітенціарній службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко можуть поволочити до суду силою - Власенко

Там також додали, що учора, відповідно до дозволу слідчого ГСУ СБ України, було здійснено відвідання єврокомісаром Штефаном Фюле Київського  СІЗО, під час якого візитер мав змогу ознайомитись з умовами тримання ув'язнених та безпосередньо поспілкуватись з Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сама відмовилась від присутності на розгляді апеляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути