пʼятниця, 13 вересня 2013 20:24

Тимошенко привітала Януковича з днем ??політичного бабака і передрекла йому "початок політичного кінця"

Тимошенко привітала Януковича з днем ??політичного бабака і передрекла йому "початок політичного кінця"
Юлія Тимошенко. Фото: news-ua.com

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко привітала президента Віктора Януковича з Днем Політичного Бабака.

"Вчора в Україні був День Політичного Бабака . Весь політикум України в останні тижні чекав цього Дня , щоб зрозуміти : витягне Віктор Федорович свого непокірного депутата Ігоря Маркова * з Верховної Ради чи ні" , - відзначає вона.

"Вчора стало ясно: Віктор Федорович Ігоря Маркова з парламенту витягнув. Грубо і вкрай антиконституційно . Тепер є можливість зробити ряд прогнозів" , - зазначає вона.

Тимошенко пише, що "Янукович і європейські цінності такі ж непоєднувані, як дві несумісні між собою групи крові".

Всі так звані європейські закони , які зараз з такою напругою приймаються, на жаль, нічого не змінять в житті українців і будуть носити виключно фасадний характер. Нічого в Україні щодо європейських цінностей не зміниться і після підписання Угоди про асоціацію, оскільки Віктор Федорович буде продовжувати будувати первіснообщинний лад , незважаючи на угоду " , - відзначає вона.

"Якщо ми хочемо приживити в Україні європейські цінності, а не просто підписати ритуальні документи, в 2015 році потрібно міняти первісного вождя ", - вважає екс-прем'єр.

Тимошенко також пише, що " парламенту в Україні вже не було до 12 вересня, тепер його не буде ще більше".

Вона вважає , що " членам політичної команди Партії регіонів 12 вересня прищепили смертельний вірус страху" .

"Тепер всі вони будуть боятися свого лідера більше, ніж опозицію, і , як наслідок , не будуть з повною віддачею працювати на перемогу Януковича у 2015 році ні на Сході, ні на Заході. З цього моменту кожен з них почне таємно шукати собі місце в інших політичних групах ", - заявила Тимошенко.

Екс-прем'єр вважає , що " Марков зробить життя Партії регіонів чесним, прозорим та зрозумілим для суспільства" .

"Тепер вся їх тіньова корупція і політична підлість НЕ будуть таємницею для України та світу . У правлячій партії з моменту наруги над своїм соратником почнуться досить інтенсивні процеси розпаду . Ігор Марков - це початок кінця партії Януковича " , - пише Тимошенко.

Вона вважає , що "12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий , енергійний , харизматичний , ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України , який гарантовано буде балотуватися в президенти , а це вже початок кінця самого Януковича".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко привітала Януковича з днем ??політичного бабака і передрекла йому "початок політичного кінця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути