Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 13:02

Тимошенко запросила Єрмака в гості - довелося пояснювати журналістам
3

Лідерка опозиційної до влади "Батьківщини" 61-річна Юлія Тимошенко зідзвонюється та листується з головою ОП Андрієм Єрмаком.

Журналісти видання "Букви" зафіксували, як на засіданні 26 січня Єрмак телефонував парламентарці. Вона дзвінок не прийняла. Тоді очільник Офіса Зеленського запитав, чи встигла Тимошенко поговорити з Сергієм (імовірно, "права рука" Тимошенко Сергій Власенко. - Gazeta.ua). На це вона відповіла, що вже поговорила з заступником голови ВР Русланом Стефанчуком і пояснила, що сталося.

Зі світлин видно, що це не перше їхнє листування.

Фото: Букви

"Уявляю, скільки людей хоче сьогодні привітати президента. Вам сьогодні нелегко. Я вже в Києві, матеріали підготувала. Готова продовжити нашу розмову, запрошую вас у гості ввечері в найближчі зручні вам дні. Обіймаю", - написала Тимошенко, очевидно, у день народження Зеленського, 25 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятимільярдні активи Укрбуду перейшли до оточення заступника Єрмака - ЗМІ

Після оприлюднення цих світлин журналісти запитали в Тимошенко про стосунки з Єрмаком.

"Я як лідер опозиційної фракції докладатиму всіх зусиль, щоб і владних чиновників переорієнтувати, аби працювати для країни. Використовуватиму всі можливості, щоб переконати змінити стратегію, яка сьогодні ведеться в державі. Стратегію, яка віддає наші ресурси, можливості, землю, фінанси глобальним спекулянтам, а Україні залишає тільки борги та бідність. Тому я говоритиму зі всіма чиновниками без винятків, зокрема провладними", - виправдовувалася Тимошенко в кулуарах.

Юлія Тимошенко прийшла в новому образі на засідання парламенту. Стиль змінює чи не кожного політичного сезону.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запросила Єрмака в гості - довелося пояснювати журналістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути