четвер, 02 липня 2009 12:11

Тимошенко знову готова до компромісу з Януковичем

Тимошенко знову готова до компромісу з Януковичем

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко готова до досягнення компромісу з Партією регіонів для подолання можливого вето Президента Віктора Ющенка на нову редакцію Бюджетного кодексу.

Про це вона сказала на засіданні ради голів сільських і селищних рад при Кабінеті Міністрів.

"Якщо, не дай Боже, Президент застосує вето, то цей закон повернеться в Раду, і я можу вам сказати, що я буду шукати всі можливі компроміси з Партією регіонів, що не голосувала за цей Бюджетний кодекс, для того, щоб вони разом з нами подолали вето", - сказала Тимошенко.

При цьому вона звернулася до представників сільських рад із проханням звернутися до Президента Віктора Ющенка й лідера ПР Віктора Януковича, щоб вони підтримали Бюджетний кодекс.

При цьому прем"єр зазначила, що навіть якщо Бюджетний кодекс не буде остаточно затверджений, то уряд всі запропоновані в ньому ініціативи закладе в проекті державного бюджету на 2010 рік.

Крім цього, вона зазначила, що Кабмін готовий внести у вересні у Верховну Раду проект держбюджету-2010 заснований на новій редакції Бюджетного кодексу.

Голос.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову готова до компромісу з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути