понеділок, 27 квітня 2009 10:40

Тігіпко сподобався "трудовикам"

Тігіпко сподобався "трудовикам"
У Трудовій партії України стало на три людини більше, а членам політради дуже сподобався Сергій Тігіпко. Про це в казав голова ТПУ Дмитро Сирота.

"Вчора (25 квітня) була політрада партії. Ми говорили про подальший розвиток, залучення в партію сильних людей. Прийняли трьох нових людей. Призначили з"їзд на 23 травня", - сказав Сирота.

Ми його одноголосно підтримуємо

Відповідаючи на питання, чи зустрічалися члени політради з Сергієм Тігіпком, співпрацювати з яким прагнуть трудовики, Сирота сказав:

"Ми зустрічалися позавчора (24 квітня) у неформальній обстановці. Сергій Леонідович дуже сподобався всім членам політради. Ми його одноголосно підтримуємо і з ним співпрацюватимемо".

При цьому, Сирота підкреслив що ТПУ продовжує керувати він, а "ясність у питанні, чи очолить Сергій Леонідович партію, з"явиться, можливо, ближче до з"їзду".

Політрада ТПУ мала намір рекомендувати з"їзду підтримати кандидатуру співголови Ради інвесторів при Кабінеті Міністрів України Сергія Тігіпка на пост голови партії.


Трудова партія проведе 2 етап 9-го з"їзду у суботу, 23 травня. На з"їзді планується розгляд питання про зміни в керівних органах партії і доопрацювання партійної програми.

"Свою підтримку Трудової партії України і роботи політради засвідчив співголова ради інвесторів при Кабінеті Міністрів Тігіпко Сергій Леонідович", - йдеться в повідомленні.

За матеріалами: ІМК, ProUa

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко сподобався "трудовикам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути