четвер, 06 травня 2021 15:38

Терехов перетворить 9 травня в Харкові на політичний цирк - експерт

Терехов перетворить 9 травня в Харкові на політичний цирк - експерт

В. о. мера Харкова Ігор Терехов, напевно, перетворить 9 травня в політичний цирк, як це було з Благодатним вогнем на Великдень.

Про це на пресконференції заявив політичний експерт Кирило Молчанов.

За його словами, оскільки в Харкові фактично вже почалися передвиборчі перегони, то тимчасова влада використовуватиме будь-який привід для додавання собі політичних балів, як це було на Великдень.

"9 травня є для харків'ян одним з важливих, як і для одеситів, днем цього року. І там, напевно, все це перетвориться знову в політичний цирк – я маю на увазі те, що ми спостерігали з Великоднем. Усім відомо, що на Великдень всі роки до цього Благодатний вогонь привозив до Харкова Добкін. Але оскільки зараз там вибори, а Терехову треба набирати свої бали, він вирішив то затримати літак Добкіна, то сам відправив літак за вогнем, то потім сам цей вогонь зустрічав - хоча з ним жоден священник в аеропорт не прийшов. Тобто, по суті, перетворив все це в якесь богохульство і погоню за виключно своїм піаром - безглуздим і недоречним до Великодня", – зазначив Молчанов.

За його словами, найімовірніше, те ж саме Терехов робитиме і 9 травня.

Намагатися максимально цей день капіталізувати на себе як особистість, спробувати продавати замість себе рейтинг, репутацію, надбання Кернеса. Але, чесно кажучи, я послухав його один раз у Шустера - він досить сіра і слабка фігура", - додав експерт.

Зараз ви читаєте новину «Терехов перетворить 9 травня в Харкові на політичний цирк - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути