неділя, 12 серпня 2012 11:58

"Тіньова" фірма Азарова та Ківалова отримала 350 млн грн на онкоклініку

"Тіньова" фірма Азарова та Ківалова отримала 350 млн грн на онкоклініку
Дані про конкуренцію на тендері відсутні. Фото: f1rstne8s.info

ДП "Інженерно-технічний центр МОЗ України" 31 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Укрбудконтракт" на реконструкцію з розширенням Національного інституту раку по вул. Ломоносова, 33/43 м. Києва. Вартість угоди склала 349,91 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Генеральним планом передбачається розташування на території комплексу Національного інституту раку 10-поверхової будівлі клініки №3. Благоустрій території передбачає посадку 120 дерев, 50 кущів і розбивку 400 м? газонів після будівництва.

До кінця 2013 року передбачено зведення 10-поверхової будівлі з цокольним та технічним поверхами, що має Г-подібну форму в плані. Габаритні розміри будівлі 70,0х60,4 м, її потрібно з'єднати надземним переходом з радіологічним корпусом, що також проектується паралельно, і далі – до переходу в існуючий хірургічний корпус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Азарова купили бензину на 1,5 мільйона гривень

Всупереч тендерному законодавству на сайті "ВДЗ" не опубліковано протокол розкриття пропозицій та звіт про проведені торги, відтак дані про конкуренцію на тендері відсутні.

Засновниками ТОВ "Укрбудконтракт" є Анатолій Цьомик, Олександр та Олексій Луганови. В 2004 році фірма звела адмінбудинок для очолюваного Миколою Азаровим Міністерства фінансів на вул. Межигірська, 11. Також компанія брала участь у будівельних проектах Одеської юридичної академії Сергія Ківалова.

У 2010 році прем'єр-міністр Микола Азаров призначив Олексія Луганова керівником Української державної корпорації по виконанню монтажних і спеціальних будівельних робіт "Укрмонтажспецбуд".

Зараз ви читаєте новину «"Тіньова" фірма Азарова та Ківалова отримала 350 млн грн на онкоклініку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути