понеділок, 12 листопада 2012 20:15

Тарасюк пообіцяв, що опозиція подолає режим Януковича

Тарасюк пообіцяв, що опозиція подолає режим Януковича
Борис Тарасюк Фото: kontrakty.ua

Голова Народного Руху України Борис Тарасюк подякував міжнародним спостерігачам, та закликав українців відганяти песимістичні думки. Про це він сказав під час мітингу біля ЦВК.

"Сьогодні відбувається подія, якої ми з вами чекали, якої чекали мільйони українців. Сьогодні сіли за один стіл лідери трьох опозиційних та демократичних сил - Об'єднана опозиція "Батьківщина", "Свобода" і "УДАР". Сьогодні відбулася подія, якої не очікували на Банковій. Вони просторікували, що опозиція ніколи не об'єднається. Це крок до нашої спільної перемоги. Наш спільний протест проти Януковича і режиму", - сказав Тарасюк.

Він наголосив, що до протесту приєднуються люди не лише в Україні, але і за її межами.

"Всі авторитетні і міжнародні інстанції - і Рада Європи, і ОБСЄ, і Євросоюз - в один голос стверджують, що вибори не відбувалися за демократичними засадами. Вони не є чесними і демократичними. Міжнародні інституції запевняють, що ще під час виборчої кампанії вибори не проводилися за демократичними засадами. Уряди США, Канади і Німеччини запевняють, що ці вибори не були демократичними. Ми повинні подякувати 4 тисячам міжнародних спостерігачів, які приїхали з усього світу, а також десяткам тисяч наших спостерігачів", - зазначив політик.

Тарасюк закликав українців водночас покладатися не на закордон, а на самих себе.

"У декого є така думка, що цю владу не можливо подолати. Але ми подолаємо її. Пам'ятаєте 2002-2003 роки? Ніхто не вірив, що можна подолати режим Кучма-Януковича, але ми його скинули. Женіть від себе такі думки", - закликав голова Народного руху України.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк пообіцяв, що опозиція подолає режим Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути