середа, 08 серпня 2018 20:53

"Танці" дружини кума Путіна викликали обурення у працівників телеканалу

"Танці" дружини кума Путіна викликали обурення у працівників телеканалу
Подружжя Медведчуків жодного разу не засудило російську агресію, заявляють журналісти. Фото: tochka.net

Журналісти телеканалу "1+1" обурилися можливою появою в одному із телешоу дружини колишнього голови Адміністрації президента Кучми, кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Відповідну колективну заяву опублікував у Facebook кореспондент ТСН Іван Гребенюк.

"Ми, журналісти Телевізійної служби новин, дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу "Танці з зірками" на "1+1" може взяти участь Оксана Марченко.

Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов'язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації Путіним. Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна. Подружжя жодного разу за роки війни не засудило російську агресію на Донбасі та анексію Криму.

Навіть той факт, що шоу є розважальним, не виправдовує появи дружини Медведчука Оксани Марченко в ефірі нашого телеканалу", - йдеться у тексті.

"Для нас – це не чужа війна. А патріотизм – не просто слова. Репутація ТСН – це репутація кожного з нас.

Як колектив ТСН, ми не можемо вплинути на інший проект каналу, але залишаємо за собою право публічно висловлювати свою позицію щодо цієї ситуації", - наголошують журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук і Шуфрич "нові" обличчя? - Тука потролив партію Рабіновича

Колишній голова Адміністрації президента Леоніда Кучми, кум президента РФ Володимира Путіна Віктор ­Медведчук погодився вступити в партію "За життя" народного депутата Вадима Рабіновича. Про це повідомила його прес-служба 28 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Танці" дружини кума Путіна викликали обурення у працівників телеканалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути