середа, 24 вересня 2014 12:56

Так звана влада Криму відібрала у Коломойського 3 пансіонати і готель

Так звана влада Криму відібрала у Коломойського 3 пансіонати і готель
Ігор Коломойський. Фото: www.pic.com.ua

Парламент Криму включив у власність республіки 3 санаторії і готель, які належать різним бізнес-структурам, які мають відношення до губернатора Дніпропетровської області України, власникові "Приватбанку" Ігорю Коломойському.

Відповідне рішення прийняте на сесії так званого "парламенту" Криму в середу, пише РІА Новини.

Рішення підтримали одноголосно всі 72 "депутати", що брали участь в голосуванні. До переліку майна, який обліковується тепер як власність республіки, включені пансіонати "Енергетик", "Массандра", "Кастрополь", а також готель "Крим". Всі об'єкти розташовані в Ялті.

"Ці об'єкти мають відношення до різних бізнес-структурам групи" Приват "Коломойського. Тепер вони націоналізовані й включені в список раніше націоналізованого майна, яке буде передане на торги", - сказав так званий міністр майнових і земельних відносин Республіки Крим Олександр Гордецький.

За його словами, після уточнень до списку націоналізованого майна Коломойського на території республіки входять понад 100 різних об'єктів.

"Державна рада" Криму 3 вересня прийняла рішення про націоналізацію майна Коломойського, яке знаходиться на території республіки. Тоді в список з 65 об'єктів олігарха потрапили кілька пансіонатів, 16 автозаправних станцій, приміщення, в яких розташовувалися відділення "Приватбанку".

Зараз ви читаєте новину «Так звана влада Криму відібрала у Коломойського 3 пансіонати і готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути