середа, 26 березня 2008 08:28

Син Януковича розповів про власний бізнес і улюблене авто

Син Януковича розповів про власний бізнес і улюблене авто
Син лідера Партії регіонів Віктор Янукович-молодший признається, що дуже любить автомобілі. "Я дуже люблю автомобілі, саме з ними була пов"язана перша справжня робота. У 16 років організував свою першу справу, яку можна було назвати бізнесом. Зрозуміло, займався я ним не сам. Були друзі, які давали поради, - розповів Янукович-молодший "Контрактам". І що б там не говорили "достовірні джерела" в Інтернеті, мовляв, як може підліток заробляти гроші, але я вже тоді серйозно підходив до вивчення специфіки ринку, споживчих товарів. І це принесло результат. Недостатньо було просто добре розбиратися в технічних особливостях автомобілів. Щоб бізнес добре працював, необхідно досконально знати все, починаючи з особливостей ринку і закінчуючи технічними нюансами окремо узятого автомобіля. Завжди працював з клієнтом чесно і прозоро, надаючи максимум інформації".

Янукович розповів, що починав з друзями з продажу вітчизняних авто, потім привозили машини на замовлення з Німеччини. Нардеп стверджує, що грошей у батька ніколи не просив, оскільки "ще в ранньому віці я поставив перед собою завдання - досягати цілей без допомоги батька".

За словами сина лідера ПР, у нього є два колекційні автомобілі - Mercedes -124 і 129, яким більше 15 років.

"Але навряд чи це можна назвати колекцією. Якщо говорити про мої особисті переваги, то дуже люблю Аudi з повним приводом "Quattro". Я ще в середині 1990-х прогнозував, що майбутнє саме за такими авто. І якщо судити за останніми тенденціями в автоіндустрії, я не помилився. Зараз дуже багато виробників почали випускати автомобілі з повним приводом. Повний привід якоюсь мірою можна порівняти з моїм стилем життя", - говорить Янукович-молодший, пише Forum.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича розповів про власний бізнес і улюблене авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути