субота, 03 листопада 2012 05:30

Свободівець Левченко наздоганяє Пилипишина: між ними лише 31 голос

Свободівець Левченко наздоганяє Пилипишина: між ними лише 31 голос
ФОТО: express.te.ua

На 223-м виборчому окрузі Києва розрив між двома основними претендентами на місце в парламенті скоротився лише до 31 голоси, про це пишуть ЛІГА.Новости.

За результатами обробки Центральної виборчої комісії України 86,13% протоколів, поки ще попереду самовисуванець Віктор Пилипишин, який набирає 27,62% (23359 голосів); впритул за ним слідує опозиційний кандидат від ВО "Свобода" Юрій Левченко з 27,58% (23328 голосів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" помітили низький рівень політичної культури в Україні

Нагадаємо, близько 1:00 3 листопада скандальна окружна виборча комісія 223-го округу прийняла рішення зробити перерву в роботі до 10:00. Таке рішення комісії зачитала її голова Ольга Гагаріна. При цьому вона уточнила, що ОВК поки не може розглядати постанову суду, доставлене 2 листопада представниками Пилипишина, оскільки "є ще чотири ділянки на уточнення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зняла скандального голову 223-ої ОВК

Раніше, увечері 2 листопада, в столичну окружну виборчу комісію N223 принесли рішення суду про перерахунок голосів на десяти дільницях округу. Нардеп Роман Зварич зауважив, що комісії вручили лише копію рішення суду. Також він висловив сумнів, що колишній голова комісії - без рішення окружкому - мав повноваження подавати в суд позов про перерахунок голосів.

Зараз ви читаєте новину «Свободівець Левченко наздоганяє Пилипишина: між ними лише 31 голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути