вівторок, 31 травня 2011 14:05

"Свободівця" оштрафували за День перемоги на 51 грн.

"Свободівця" оштрафували за День перемоги на 51 грн.

Близько двадцяти прихильників Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пікетували Личаківський районний адміністративний суд у Львові.

В цей час там визначали покарання для члена об'єднання Богдана Кріля. Його обвинувачували у хуліганських діях під час святкування у місті Дня перемоги.

"Богдана затримали о 7:30, - розповіла голова Львівської обласної організації "Свободи" Ірина Сех. - Відвезли до Личаківського райвідділу міліції для допиту. А потім одразу повезли до суду. Хотіли дати десять діб арешту. Пікет зібрали миттєво. Людей зійшлося небагато, але це подіяло. Замість арешту Богдану призначили штраф 51 гривню".

Завтра об 11:00 "Свобода" пікетуватиме обласний апеляційний суд. Там розглядатимуть справу ще одного члена партії Степана Підкуймухи.

Також біля слідчого ізолятора на вул. Городоцькій, де утримують братів Ковалівих із Самбора, триває безстрокова акція протесту.

Нагадаємо, 9 травня на Пагорбі слави у Львові відбулися сутички між прихильниками "Свободи" та учасниками вшанування Дня перемоги. Перші виступали проти акції партій "Родина" і "Русское единство", які привезли до міста червоний прапор.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівця" оштрафували за День перемоги на 51 грн. ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути