Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 01:03

Шуфрич молодший отримав три роки умовно

Шуфрич молодший отримав три роки умовно
Шуфрич отримав строк. Фото: tv.ua

Суд у Києві в четвер, 28 грудня, ухвалив вирок синові народного депутата України Нестора Шуфрича Нестору, який на автомобілі збив пішохода. Його позбавили волі на три роки зі звільненням від відбування основного покарання з відстроченням на один рік.

Він виплатив постраждалому Олексію Мельниченку грошову компенсацію в розмірі одного мільйона гривень за завдану "моральну і матеріальну шкоду", повідомив адвокат постраждалого В'ячеслав Лисенко повідомляє DW. За його словами, Нестор Шуфрич-молодший визнав свою провину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сину Нестора Шуфрича загрожує до 8 років в'язниці

За чотири місяці постраждалий переніс кілька операцій, зокрема, на головному мозку, пройшов реабілітаційний курс. Окрім того, в січні 2018 року йому зроблять імплантацію титанової пластини в череп. Усі витрати на лікування оплачує Шуфрич, додав адвокат. За його словами, захист не подаватиме апеляцію на рішення суду.

Нагадаємо, увечері 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході у центрі Києва збив 31-річного чоловіка, якого згодом госпіталізували з численними травмами.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич молодший отримав три роки умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути