четвер, 07 березня 2013 14:37

Суд закінчив допитувати Кужель

Суд закінчив допитувати Кужель
Фото: ipress.ua

Народний депутат Олександра Кужель закликала суд та прокурорів з'ясувати, у кого зараз знаходяться гроші та майно вбитого народного депутата Євгена Щербаня.

Про це вона сказала під час допиту в апеляційному суді Києва.

Кужель наголосила, що відповісти на це питання можуть ті, хто зараз ще живий і був свідком тих подій. "Питати треба тих, хто зараз живе. Ахметов - живе. Тарута - живий. Дідух - живий. І Володя Щербань живий", - зазначила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Ніяких виборів президента в 2015 році не буде. Ми йдемо піднімати людей

Наразі закінчився допит свідка Кужель, про наступне засідання повідомлено не було. Наразі не відомо хто і коли буде наступним свідком у цій справі. Після засідання Кужель розповіла, що народні депутати від опозиції сьогодні мали намір поїхати до суду, аби її підтримати, однак вона попросила їх залишатись в парламенті та вирішувати ту "біду, яка сталась із Власенком".

В свою чергу Андрій Кожем'якін розповів, що наразі Власенко у відрядженні, проте не сказав де саме він перебуває. Окрім того, він повідомив, що Власенко готує до позов до ЄСПЛ.

Нагадаємо, 5 квітня 2012 Генпрокуратура відновила розслідування кримінальної справи за фактом вбивства Щербаня. Приводом послужила заява сина народного депутата Руслана Щербаня і документи, які він передав слідству. Тимошенко та Лазаренко категорично спростовують свою причетність до вбивства.

Зараз ви читаєте новину «Суд закінчив допитувати Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути