понеділок, 23 червня 2014 19:28

Суд задовольнив клопотання по затриманню глав ДНР і ЛНР

Суд задовольнив клопотання по затриманню глав ДНР і ЛНР
Фото: lpravda.com

Шевченківський районний суд Києва задовольнив ініційовані та узгоджені Генпрокуратурою клопотання про надання дозволів на затримання ряду самопроголошених "високопоставлених чиновників" ДНР і ЛНР.

Прес-служба Генпрокуратури повідомила, що правоохоронні органи зацікавлені у затриманні 11 представників самопроголошених народних республік.

За гратами можуть опинитися "прем'єр-міністр ДНР" Олександр Бородай, "глава СБУ ДНР" Олександр Ходаковський, "віце-прем'єр з соціальної політики ДНР" Олександр Калюский, "міністр праці та соціальної політики ДНР" Роман Лягін, "міністр інформації і масових комунікацій ДНР" Олександр Хряков, "керівник управління справами уряду ДНР" Борис Литвинов, "міністр економічного розвитку ДНР" Володимир Підгірний, а також "міністр оборони ЛНР" Ігор Плотницький, "міністр внутрішніх справ ЛНР" Юрій Івакін, "голова Центральної виборчої комісії ЛНР" Олександр Малихин, "голова парламенту ЛНР" Олексій Карякіну.

Зараз ви читаєте новину «Суд задовольнив клопотання по затриманню глав ДНР і ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути