Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 12:39

Спецтема: Луценко за ґратами

Суд над Луценком перенесли через екс-міністра

Суд над Луценком перенесли через екс-міністра

Суд продовжить розгляд справи щодо екс-глави МВС України Юрія Луценка 18 серпня.

Як передає "Інтерфакс-Україна", таким чином суддя Сергій Вовк задовольнив клопотання сторони захисту і самого підсудного про перенесення засідання.

Відповідне клопотання було подано у зв'язку з тим, що адвокати, підсудні - Луценко і його водій Леонід Приступлюк - не готові до допиту потерпілих, про що їм стало відомо на засіданні суду в четвер. Вони готувалися до допиту свідків.

Суд задовольнив це клопотання і оголосив перерву у слуханні до 09.15 18 серпня. Він також встановив, що справа буде слухатися в Печерському суді за адресою ул.Гайцана, 4.

Сергій Вовк також вказав учасникам процесу на необхідність вирішення питання їхнього доступу до державної таємниці, яка є в матеріалах справи.

Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

13 грудня 2010 екс-міністру та його водієві Леоніду Приступлюку було пред'явлено остаточне звинувачення в розкраданні державного майна в особливо великому розмірі, а також перевищенні службових повноважень та використанні підроблених документів.

Крім того, щодо екс-глави МВС порушено ще одну кримінальну справу - за нецільове використання коштів під час святкування Дня міліції в палаці "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Суд над Луценком перенесли через екс-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути