вівторок, 02 квітня 2013 18:25

Спецтема: Луценко за ґратами

Суд може оголосити рішення щодо касації Луценка вже 3 квітня - Баганець

Суд може оголосити рішення щодо касації Луценка вже 3 квітня - Баганець
Баганець: "Вони завтра вже можуть зачитати регулятивну частину рішення". Фото: newsmarket.com.ua

Вищий спеціалізований суд із розгляду цивільних і кримінальних справ може оголосити рішення за касаційною скаргою екс-глави МВС Юрія Луценка у середу, 3 квітня, допускає захисник Олексій Баганець.

"Якщо воно (рішення) готове формально, так, як я думаю і допускаю, то вони завтра вже можуть зачитати регулятивну частину рішення", - сказав він журналістам у вівторок.

Разом із тим, за його словами, сам процес написання рішення вимагає часу, і тому повний текст рішення не можна написати за такий короткий період часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Справа Луценка розглядалася незаконним складом суддів" - адвокат

У совою чергу представник звинувачення у касаційному процесі у цій справі Микола Курапов не зміг відповісти на запитання, коли варто очікувати рішення по касації Луценка, а також розкритикував виступи захисту екс-міністра у суді.

"Більша кількість захисту не розуміє того, що у цьому випадку касаційна інстанція є не судом права, а судом факту і висловлюється з приводу тих підстав, які вже встановлені та перевірені судом першої інстанції", - підкреслив представник звинувачення.

Нагадаємо, 2 квітня, Вищий спецсуд України з розгляду цивільних і кримінальних справ розпочав розгляд касаційної скарги захисту екс-голови МВС Луценка на вирок Печерського районного суду Києва, згодом підтверджений апеляційною інстанцією за посадовими злочинами Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Суд може оголосити рішення щодо касації Луценка вже 3 квітня - Баганець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути