Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2009 17:29

Студент, який кинув яйцем в Януковича, пройшов практику у ВР і СП

Студент, який кинув яйцем в Януковича, пройшов практику у ВР і СП

Колишній студент з Івано-Франківська Дмитро Романюк, який в 2004 році кинув яйце в лідера української Партії регіонів Віктора Януковича, заявив, що розчарувався в політиках, яких тоді підтримував, - Вікторові Ющенку та Юлії Тимошенко. Про це в матеріалі, присвяченому п"ятиріччю інциденту, пише газета "Сегодня".

Зараз Романюк вважає свій вчинок дурним і примітивним. За його словами, тепер він зрозумів, що є інші методи відстоювання своєї позиції. Проте, як говорить Романюк, він радий, що кидок яйця, ймовірно, допоміг Ющенку стати тоді президентом, "адже він був найбільш гідним кандидатом, але довіри не виправдав". У прем"єр-міністрові молода людина розчарувалася через те, що вона трохи не створила коаліцію з Януковичем і намагалася змінити конституцію.

За минулі п"ять років Романюк закінчив економічний факультет університету, пройшов практику у Верховній Раді та Секретаріаті президента і тепер вступає до аспірантури. Він планує зайнятися політикою і навіть заснував на Західній Україні політичний рух.

Яйце полетіло в Януковича, який був тоді прем"єр-міністром України, 24 вересня 2004 року. Після цього політик впав; у ЗМІ розповсюдилася інформація, що в нього кинули не яйцем (або не тільки яйцем), а важким металевим предметом. Лідер Партії регіонів був доставлений в лікарню; того ж дня його виписали з діагнозом "різке падіння артеріального тиску унаслідок поранення гострим предметом".

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Студент, який кинув яйцем в Януковича, пройшов практику у ВР і СП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути